مواد مغذی گوشت قرمز و لبنیات بدن را در برابر سرطان تحکیم میکنند
[ad_1]
بر پایه یک مطالعه تازه، نوعی اسید چرب در گوشت و محصولات لبنی حیواناتی همانند گاو و گوسفند وجود دارد که توانایی سلولهای ایمنی در نفوذ به تومورها و کشتن سلولهای سرطانی را زیاد تر میکند. این مطالعه مشخص می کند که اسید چرب TVA میتواند بهگفتن یک مکمل غذایی برای پشتیبانی به درمانهای گوناگون سرطان مبتنی بر سلول ایمنی T مورد منفعت گیری قرار گیرد.
بر پایه مقاله منتشرشده در نیچر، بیمارانی که سطوح بالاتری از TVA در گردش خون خود دارند، بدن آنها بهتر به ایمونوتراپی جواب میدهد. بر پایه نتایج این پژوهش، میتوان از مواد مغذی حاوی TVA بهگفتن یک مکمل غذایی برای تکمیل درمانهای بالینی سرطان منفعت گیری کرد.
مطالعات بسیاری در رابطه ربط بین رژیم غذایی و سلامت انسان انجام شده است و به علت تنوع زیاد غذاهایی که مردم میخورند، فهمیدن مکانیسمها و ربط بین این دو زیاد دشوار است. از این روی، محققان فقط بر مواد مغذی و متابولیتهای درون غذا تمرکز میکنند. با تمرکز بر مواد مغذی که میتوانند جواب سلولهای T را فعال کنند، محققان مادهای را یافتهاند که در واقع با فعالکردن یک مسیر ایمنی مهم، مکانیسم ضد تومور را در بدن تحکیم میکند.
مواد مغذی حاضر در گوشت و محصولات لبنی
محققان نزدیک به ۷۰۰ متابولیت شناختهشده درون غذاها و توانایی آنها را بر ایمنی ضدسرطان بازدید کردند. بعد از این که دانشمندان شش عدد از این متابولیتها را در سلولهای انسان و موش برسی کردند، دیدند که TVA بهترین کارکرد را در فعالکردنهای سلولهای CD8+ T داشته است. TVA زیادترین اسید چرب ترانس حاضر در شیر انسان است، اما بدن نمیتواند آن را به تنهایی تشکیل کند. نزدیک به ۲۰ درصد از TVA به دیگر محصولات جانبی تجزیه میبشود و ۸۰ درصد آن در خون گردش میکند.
محققان مجموعهای از آزمایشها را بر روی سلولها و مدلهای موش مبتلا به انواع گوناگون تومور انجام دادند. تغذیه موشها با رژیم غذایی غنیشده با TVA بهطور قابل توجهی پتانسیل رشد تومور ملانوم و سلولهای سرطانی روده بزرگ را در قیاس با موشهایی که از رژیم غذایی معمولی تغذیه میکردند، افت داد. رژیم غذایی TVA این چنین توانایی سلولهای CD8+ T را برای نفوذ به تومورها افزایش داد.
این مطالعه مشخص می کند که TVA میتواند بهگفتن یک مکمل غذایی برای پشتیبانی به درمانهای گوناگون سرطان مبتنی بر سلول T مورد منفعت گیری قرار گیرد، اگرچه محققان میگویند که تعیین مقدار بهینه خود ماده مغذی مهم است نه منبع غذایی. یقیناً شواهد بسیاری نیز در رابطه اثرات زیان اور مصرف بیشتر از حد گوشت قرمز و لبنیات وجود دارد.
[ad_2]
منبع