هر آنچه که باید درموردی تب کریمه کنگو بدانید_دانشجو
[ad_1]
به گزارش دانشجو
تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا از طریق تماس انسان با خون و بافتهای دام آلوده در زمان کشتار دام به انسان منتقل میشود.
خبرگزاری موج
به نقل از سازمان دامپزشکی سرزمین ، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است و عامل بیماری ویروسی است که توسط گزش کنه آلوده یا از طریق تماس انسان با خون و بافتهای دام آلوده در زمان کشتار دام و یا خرد کردن گوشت پیش سرد نشده به انسان منتقل میشود.
با دقت به آنکه ویروس در برابر حرارت حساس است؛ به این علت به افراد پیشنهاد می شود که از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.
با مراعات موارد بهداشتی همچون منفعت گیری از دستکش و ماسک در زمان تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، مراعات اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از ابراز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد غیرمجاز دام، انجام سمپاشیهای ادواری دام و جایگاه، جمعآوری کود و فضولات دامی و خارج نمودن از دامداری، بهسازی و اصلاح ساختار دامداریها توسط دامداران، کشتار دام در کشتارگاههای مجاز، تهیه گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام به طور غیر مجاز و خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت تازه به زمان ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال، راهکارهای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو به حساب می اید.
این چنین ملزوم به ذکر است با مراعات نکات بهداشتی، این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.
دسته یندی مطالب
[ad_2]
منبع